Επιλογή γλώσσας

The NEW Krautkramer USM 36

The 21st Century's Ultrasonic Flaw Detector

The NEW Krautkramer USM 36

Ο ανιχνευτής σφαλμάτων της Krautkramer USM 36 είναι η τελευταία εξέλιξη στην σειρά USM . Συνδυάζει την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα λειτουργίας με την αξιόπιστη και καθιερωμένη ποιότητα της Krautkramer στις φορητές συσκευές υπερήχων. Ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν ότι το νέο αυτό μοντέλο έχει εγκριθεί ως το απόλυτο καθημερινό εργαλείο από τους επιθεωρητές Μη Καταστροφικών Ελέγχων σε παγκόσμιο επίπεδο .

Η μεγαλύτερη οθόνη A -Scan στην κατηγορία του
Μια σημαντική βελτίωση του Krautkramer USM 36 είναι η μεγάλη οθόνη 7 ιντσών που διαθέτει, με ανάλυση 800x480 pixels . Ολόκληρη η περιοχή είναι διαθέσιμη για την εμφάνιση A-Scans, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη στην κατηγορία της. Τα σήματα μπορούν να προβληθούν εύκολα και να αξιολογηθούν με ακρίβεια, ακόμη και υπό το έντονο φως του ήλιου, με κουρασμένα μάτια στο τέλος μιας απαιτητικής ημέρας για τον επιθεωρητή.

Απλή και αποτελεσματική λειτουργία
Η συσκευή Krautkramer USM 36 χρησιμοποιεί τα γνωστά περιστροφικά κουμπιά των προηγούμενων μοντέλων ενώ παράλληλα τα πλήκτρα λειτουργιών έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί σε ένα απλό για τον χειριστή πληκτρολόγιο, επιτρέποντας εύκολη και αποδοτική λειτουργία. Επίσης, η επιλογή των βασικών ρυθμίσεων είναι ιδιαίτερα εύκολη ακόμα και για τους επιθεωρητές που έχουν χρησιμοποιήσει το USM Go ή το USM Go+ σε προηγούμενες επιθεωρήσεις. Οι ρυθμίσεις μπορούν να μεταφερθούν απευθείας από τα όργανα αυτά, τα οποία μοιράζονται το ίδιο περιβάλλον εργασίας με το USM 36. Αυτό εξασφαλίζει επίσης την ταχεία εκμάθηση της νέας συσκευής για τους τεχνικούς που είναι εξοικειωμένοι με το USM Go.

Ευέλικτη δημιουργία αναφορών ελέγχου και αποθήκευσης δεδομένων
Η δημιουργία αναφορών με το Krautkramer USM 36 είναι πολύ εύκολη και μπορεί να περιλαμβάνει screen-shots και A-scan βίντεο, για περαιτέρω ανάλυση ή για να παρέχει πλήρη τεκμηρίωση της επιθεώρησης . Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε αφαιρούμενη κάρτα SD και οι αναφορές μπορούν να εξάγονται σε μορφή JPEG ή BMP.

Ολοκληρωμένη Συνδεσιμότητα
Η συνδεσιμότητα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Krautkramer USM 36. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν στην αφαιρούμενη κάρτα SD ή σε USB, είτε για τους σκοπούς της καταγραφής ή για να καταστεί δυνατή η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών. Μια σύνδεση VGA επιτρέπει στην οθόνη της συσκευής να προβάλεται σε εξωτερική οθόνη ή σε μια επιφάνεια προβολής για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Κατάλληλη για χρήση σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες
Η συσκευή Krautkramer USM 36 είναι πλήρως προστατευμένη από τη σκόνη και την εισροή νερού κατά IP66 και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -10 ° C έως +55 ° C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αμμώδεις ερήμους, πολικές συνθήκες έως και υγρές τροπικές περιοχές. Ο νέος ανιχνευτής σφαλμάτων ζυγίζει μόλις 2,2 κιλά και λειτουργεί με μπαταρία ή με σύνδεση στο δίκτυο . Η μπαταρία Li -ion έχει διάρκεια ζωής πάνω από 13 ώρες, με ενσωματωμένο φορτιστή μπαταρίας για κάλυψη της βάρδιας.

Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις
Το ευέλικτο μοντέλο USM 36 προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις για να ικανοποιήσει κάθε προδιαγραφή ελέγχου. Η πιο προηγμένη έκδοση διαθέτει καμπύλες αξιολόγησης DAC, AWS και DGS, διαθέτει ισχυρό τετραγωνικό παλμό για μεγάλη διείσδυση των υπερήχων στο υλικό και μπορεί να φιλοξενήσει την πατενταρισμένη τεχνολογία trueDGS της GE, η οποία προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια στην διαστασιολόγηση των ασυνεχειών με τη μέθοδο DGS, καθώς και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Phantom Echo.

Επισκεφτείτε σχετικό link | Kατεβάστε σχετικό PDF ή Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Extras

Περισσότερα απο Προϊόντα

 • Oil Analysis with RotrOil

  Rotroil is an optical emission spectrometer designed to determine the trace concentration in ...

 • Φασματογράφοι XRD

  Η περίθλαση ακτίνων-χ (X-Ray Diffraction ή XRD) είναι μια μη καταστροφική μέθοδος για την ...

 • ProSpector portable XRF

  Ο αναλυτής ProSpector συνδυάζει την εργονομία και την ευκολία στον χειρισμό ...

 • USM Vision

  Το USM Vision είναι ένα πρωτοποριακό, ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου συγκολλήσεων για ...

 • Ultrasonic Flaw Detector USM Go

  To USM Go είναι η πιο ελαφριά συσκευή υπερήχων (Ultrasonic Flaw Detector), εξασφαλίζοντας με ...

 • Πηγές ακτινοβολίας-γ SENTINEL

  880 Series Source Projectors Model 880 series source projectors ...

 • Νέο Παχύμετρο Υπερήχων DM5E

  Τα νέα παχύμετρα υπερήχων της σειράς DM5E μπορούν να χρησιμοποιηθούν ...

 • Σύστημα Phased Array, Phasor XS

  To σύστημα Phased Array, Phasor XS είναι συσκεύη ανίχνευσης σφαλμάτων με υπερήχους, που φέρει ...

 • Ultrasonic Flaw Detector USM 35X

  Η τελευταία έκδοση του φορητού ανιχνευτή σφαλμάτων με τη χρήση υπερήχων USM 35X από την GE ...

 • NOVA

  Το NOVA είναι ένα νέο αυτόματο εμφανιστήριο, μικρό σε μέγεθος και συμπαγές, με απλό σχεδιασμό ...

 • Στροβοσκόπια ELMED

  Τα στροβοσκόπια ELMED επιτρέπουν την ακριβή παρατήρηση γρήγορων διεργασιών, και ...

 • Θερμοκάμερες TROTEC

  Οι θερμοκάμερες του γερμανικού οίκου TROTEC αποτελούν αξιόπιστη λύση για κάθε εφαρμογή ...

 • Θερμόμετρα Υπερύθρων / Πυρόμετρα

  Τα θερμόμετρα υπερύθρων (πυρόμετρα) του γερμανικού οίκου TROTEC καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ...