Επιλογή γλώσσας

Προφίλ

Προφίλ

Η ACUTECH ανέλαβε στις αρχές του 2004 την αποκλειστική αντιπροσώπευση του οίκου GENERAL ELECTRIC Inspection Technologies στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας με συνέπεια έως σήμερα λύσεις Μη Καταστρεπτικών Ελέγχων στην ελληνική βιομηχανία και ναυτιλία.

Η GE Inspection Technologies διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων για Μη Καταστρεπτικούς Ελέγχους και συγκεντρώνει την μεγαλύτερη κατασκευαστική εμπειρία στο αντικείμενο. Με τα προϊόντα AGFA NDT, KRAUTKRAMER, HOCKING και SEIFERT πρωτοπορεί στην παροχή λύσεων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής.

Η ACUTECH προσφέρει σήμερα προϊόντα αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού παρέχοντας μια πλήρη σειρά προΐοντικών λύσεων η οποία περιλαμβάνει:

Διεισδυτικά υγρά και μαγνητικά σωματίδια του γερμανικού οίκου MR-CHEMIE, σταθερούς φασματογράφους του ιταλικού οίκου GNR, φορητούς αναλυτές XRF της ELVATECH, εξαρτήματα πηγών-γ του γερμανικού οίκου METRITEC, συσκευές ελέγχου μόνωσης, στροβοσκόπια και ανιχνευτές μετάλλων του γερμανικού οίκου ELMED, μηχανές και εξοπλισμό για θερμικές κατεργασίες του γερμανικού οίκου SOKOL-THERM, όργανα μέτρησης και αισθητήρες της TROTEC, μηχανές καταστρεπτικών δοκιμών του ελβετικού οίκου WALTER+BAI.

Η ACUTECH ανέπτυξε συνεργασίες με τα πλέον εξειδικευμένα εργοστάσια του κλάδου, δίνοντας λύση και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές ποιοτικών ελέγχων.

Ταυτόχρονα επένδυσε στην ουσιαστική υποστήριξη των προϊόντων της με τη δημιουργία Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από διπλωματούχους μηχανικούς Level 2 και Level 3, με μεγάλη εμπειρία στη βιομηχανία και στους ελέγχους. Επίσης, προσέθεσε στις υπηρεσίες της λύσεις ενοικίασης εξοπλισμού και ψηφιοποίησης ραδιογραφιών.

Στις αρχές του 2009 ιδρύεται η εταιρεία Acucert, που σε συνεργασία με τον οργανισμό TUV NORD παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση προσωπικού στους Μη Καταστρεπτικούς Ελέγχους και σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης στα πεδία των συγκολλήσεων και του ποιοτικού ελέγχου.

Η ACUTECH εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνογνωσία που αντλεί από την πληθώρα τον βιομηχανικών δραστηριοτήτων του ομίλου General Electric και απευθύνει ανταγωνιστικές λύσεις προϊόντων ελέγχου σε μια σειρά από βιομηχανίες όπως η βιομηχανία της ενέργειας, της ναυπηγικής και της αεροναυπηγικής, των πετρελαιοειδών, των χημικών και πετροχημικών και του μετάλλου.

Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει διυλιστήρια, σταθμούς παραγωγής ενέργειας, αεροπορικές και αμυντικές βιομηχανίες, χαλυβουργεία και σωληνουργεία, κατασκευαστές μεγάλων ενεργειακών και μηχανολογικών έργων, εταιρείες μεταλλικών κατασκευών, δοχείων πίεσης και βυτίων, εργαστήρια μη καταστρεπτικών δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου, ναυπηγεία και μηχανουργεία.  

 

Extras

 

 

GE Inspection solutions

Διαβάστε για τις λύσεις Μη Καταστερεπτικών Ελέγχων που παρέχει η GE Inspection Technologies σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους 

Κατεβάστε αρχείο
Οικονομικά Στοιχεία

Ισολογισμός Χρήσης 2014

Κατεβάστε αρχείο